Uw apotheker(s):

Drs. G. van den Berg en M. Mohammadi, MSc

Tel: 013 455 13 33

info@apotheekklijsen.nl

Herhaalservice


U kunt uw herhaalmedicatie aanvragen:

  • via onze herhaalservice;

Aanvragen via de Herhaalservice
U houdt zelf de controle over uw geneesmiddelen, maar laat deze voor de afgesproken periode door de apotheek klaarzetten met de zogeheten Herhaalservice. Patiënten die aan onze herhaalmedicatie mee doen krijgen eerst een intakegesprek. Hierin komen alle belangrijke gegevens aan de orde.De apotheek houdt voor u bij wanneer u nieuwe geneesmiddelen nodig heeft en zorgt in overleg met de arts dat deze op tijd voor u klaar staan en meldt dat aan u door zodat u deze op kunt halen of in overleg bezorgd worden. U hoeft zelf niet meer te bellen.

De herhaalservice is een service van uw Service Apotheek Klijsen. Kom langs of bel (013 455 13 33) voor een intakegesprek.


Uw eigen persoonlijke account
U kunt alleen online een herhaling aanvragen via een account, indien uw huisarts zich heeft aangesloten bij de online herhaalservice van apotheek Klijsen. Omdat er nog geen huisartsen zijn aangesloten op deze service, kunt u nog geen receptplichtige geneesmiddelen via een account aanvragen. Als u nog een tegoed heeft voor uw receptplichtige middelen, dan kunt u deze wel aanvragen via een account. 

Wilt u medicijnen bestellen waarvoor geen recept van de huisarts verplicht is (anticonceptie, insulines, etc.), dan kunt u dit ook bestellen via een account. 

U kunt zich registreren voor een account via DigiD (direct toegang tot medicatiedossier) of via 'Registreren' (verificatie voor inzien medicatiedossier vereist in apotheek).

Klik hier om een account aan te maken.

Herhaalrecepten aangevraagd voor 12.00 uur, kunt u na 2 werkdagen ophalen na 8.00 uur.